Virtuální zimní přechod Brd 2021

Vydáváte se na 52. a zároveň 1. virtuální ročník Zimního přechodu Brd. Svou pouť můžete začít na některém z tradičních míst, a pak postupovat jednou z možných tras přes zajímavá místa v oblasti. Hlavou se vám honí myšlenky, jakou trasu zvolit, ale rozhodně musíte i letošní rok projít přes Kytínskou louku a svůj přechod zakončíte určitě na nádraží v Řevnicích. Po cestě se dozvíte zajímavosti jednotlivých průchozích míst. Přemýšlíte, jestli jste všechno už věděli.

Na začátku cesty se dozvídáte, že na některých stanovištích objevíte kartičky se třemi různými PINy, které se vám v cíli na nádraží v Řevnicích budou hodit. Pokud si vyberete špatnou trasu, na které všechny kartičky nenaleznete nebo máte ještě mnoho sil a chcete se po Brdech porozhlédnout více, můžete se na některých místech vrátit zpět a z cílového místa dokonce opět na začátek trasy.

Po absolvování celé trasy, si pak v pohodlí vlaku, můžete prohlédnout stránky soutěže o nejlepší Brděnku 2021 a také se jí můžete samozřejmě sami zúčastnit! Nezapomeňte si tam vyzvednout Brděnku skautského kraje Praha. Pozor, pro účast v soutěži musíte znát a zadat ony tři PINy, jinak se ta vaše Brděnka soutěžní nestane.

Kterou trasou se vydáte?